Giftermål innan resan

Samuel har sagt upp sig på sitt arbete efter 17 år på Volvo och Kamilla har tagit tjänstledigt som handledare åt ensamkommande flyktingbarn på kommunen. Innan resan kom de på att ett giftermål kunde vara på sin plats, både för det praktiska och (självklart!) för kärlekens skull.

Egentligen har tanken funnits hos dem båda ett tag (läs: Kamilla har tjatat ihjäl sig) men husbygge och annat (läs Samuel. Och endast Samuel!) har kommit i vägen.

Den 30/7 ringde så kärlekens klockor i Hällby kyrka och alla var där. Det var en fest utan dess like där vi dansade som aldrig förr till den duktiga trubaduren Clas Lundquist, som verkligen kunde roa varenda kotte. Det var också en avskedsfest till alla nära och kära som kunde samlas denna dag.

Det var glädje, tårar och kärlek i hela luften och vi kommer att minnas dagen med ett stort leénde och festnatten med ett ännu större leénde.

O nu heter de Hallkvist hela högen! Wooohooo!

#thailand #houseinphuket #husiphuket # husikamala #rentahouse #phuket #kamalabeach #sanuk #svenskaskolanithailand #houseinkamala #flyttautomlands

Foto: Maria Eberfors i Rothoffsparken, Eskilstuna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s