Stor och tuff

Eller inte… Nu när man hunnit landa i tanken och förstått att vi snart avreser kommer blandade känslor.

Susanna, Family Two:

Igår träffade jag några av mina finaste väninnor och vi åt god mat och drack vin. Det var känsloladdat och jag förstår nu hur otroligt mycket jag kommer att sakna dem. Tidigare har det varit så mycket praktiska detaljer att jag inte riktigt hunnit tänka på alla nära och kära som kommer att vara långt bort. Det blev en och annan tår och en liten ångestklump i magen blandat med skratt och prat.

Men jag ser också fram emot att lära känna en massa nya människor i Kamala, superspännande ska det bli! Så det är lite känslomässig berg- & dalbana just nu…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s