Gemensamma mål

Att som familj och som par ha gemensamma mål som man strävar emot tillsammans kan vara det viktigaste som finns. I alla fall påstår Family Two det.

De brukar ha korta och långa planer. Det kan handla om att man har en resa eller ett projekt som man gör allt för att uppnå på lång sikt. På vägen har man  delmål som ”morötter” längs vägen. När man klarat av vissa etapper eller delmål kan man ge sig själv en stor eller liten belöning. Det kan handla om att dela en flaska bubbel eller köpa den där svindyra klänningen som man gått och spanat på i evigheter.

Janne och Susanna har arbetat sida vid sida i många år, nu senast 5 år med mediebolaget 10 Media. Många trodde att deras affärsidé med gratismagasin var dödsdömt men nu visar det sig att undersökningar visar att vi läser just livsstilsmagasin mer än någonsin! En förlängning av arbetet pågår nu i form av ett licenskoncept som i samarbete med Franchise Group ska ut på marknaden inom kort. *mycket spännande*

Utöver det ska firman i Thailand rulla på med Samuel (Family One) och Janne. Susanna ska driva 10 Media på långdistans.

Men nyckeln till det hela är, att båda är med på samma plan och vet vad det är vad de strävar efter. Då kan långa arbetsdagar, många flygresor och andra saker ”kännas värda” fast de tar mycket tid. 

Något som de också lämnar som ett tips är; skaffa ett arbete som är så roligt, så att du knappt vet om det är ditt jobb eller ej. Eller rättare sagt, gör ditt intresse eller det som du är bäst på till en inkomstkälla för din familj!

 

20170729 234620170729 234720170729 2348

Foto: Jonas Koel / BildMedia på Tilda Nordhs bröllop i somras.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s