Olika kompetenser

De vuxna har väldigt olika kompetenser och styrkor i Family One och Family Two. Därför tror de att de är en perfect match för den här resan.

Family One:

Kamilla är en organiserad person med stort tålamod. Hon har ett sinne för detaljer och är mycket duktig på visualisera en helhet redan innan andra kan förstå sig på den. Hon är en doer och får saker att hända, och det snabbt. Kamilla är snäll, ödmjuk och kan verka lugn vid den första anblicken, men här finns även en bra dos av ett jäklar anamma.

Samuel är gängets handy man som kan ordna allt som behöver byggas eller ordnas med. Han är en van resenär som pendlat en hel del till Kina och kan ta de allra flesta människor helt oblygt. Samuel är snabblärd och klarar nog av det mesta som han tar sig för. Han har en trevlig personlighet och gillar tekniska prylar.

Family Two:

Janne jobbar som affärsutvecklare och har rest halva världen runt i olika projekt. Han har främst varit i Dubai och London och hjälpt företag att utveckla sina affärer samt andra att starta företag där. Att sätta upp bolag, ordna med bankintroduktioner och att se affärsmöjligheter är Jannes melodi. Han är en person som entusiasmerar andra och är bra framför allt på start ups. Att hålla på med den dagliga driften överlämnar han gärna åt någon annan.

Susanna älskar att skriva och då uteslutande positiva texter. Hon är redaktör för flera magasin och älskar att projektleda med härligt långa listor som bockas av allt eftersom. Susanna har gärna många bollar i luften och gillar att bestämma. Hon får ofta höra att hon är glad och en frisk fläkt på arbetet. Men hon är en stor känslomänniska som både kan skratta och gråta på samma dag.

Midsommar 497
Samuel (Family One)
kamilla
Kamilla (Family One)
s 1033
Janne (Family Two)
Midsommar 436
Susanna (Family Two)
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s