Pim´s place

I vårt utforskande av Kamala springer vi på fler svenskar som valt att följa sin dröm. Men för Thomas ”Frippe” Frisell var det inte samma sak… han hade egentligen inte tänkt att stanna så länge.

Thomas har drivit många, många företag genom åren, både i Sverige och utomlands. Det har varit nattklubb på Gran Canaria, restauranger, butiker och en massa andra spännande projekt. Han brinner för start ups och nya idéer, när företagen sedan flyger får gärna någon annan mer än gärna ta över spakarna.

Och det var så det var tänkt även i Thailand… men så träffade han Pim och två barn senare blev han kvar. Tillsammans driver de Pim´s place – en restaurang med mat från världens alla hörn, men kanske är de ändå främst kända för sina fantastiska (och enorma!) pizzor. Frippe berättar att många som kommer och vill ha take away får istället ta hemkörning med deras budmoped då kartongerna är så stora. Krispig botten, massor av härlig smält ost och goda pålägg. Och dessutom en riktig bearnaisesås till! Barnen blev alldeles hänförda och mumsade på under tystnad.

Några i vårt sällskap väljer den indiska maträtten Massaman Curry som rekommenderas av kocken. Det smakar väldigt bra; krämigt och ett litet sting av hetta, precis som det ska vara. 

Under tiden roar sig barnen med biljard och lär känna en thai-pojke i samma ålder. Fast de inte talar samma språk fungerar kropps- och teckenspråk nästan lika bra.

Företagets klockrena logotyp är en blandning av svenska Pippi Långstrump och thailändska Pim med hennes tandställning! Vi gillar´t.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s