Aeroflot & Moscow

Men wow. Vilket härligt bemötande! Det här måste jag rekommendera varmt.

Nu har vi flugit flera gånger med Aeroflot och gjort mellanlandningar i Moskva. Här är det verkligen humana priser på mat och dryck om man jämför med andra flygplatser. Det finns dessutom mycket att välja på och maten smakar mycket bra! Tycker både barn och vuxna. Och glada barn är lika med glada vuxna, det vet ni. 😄

Personalen kan/försöker också tala på engelska och det finns alltid någon som kan hjälpa en, tex vid allergier. (Om man jämför med Thailand tex där det är mycket svårare att veta om de verkligen förstod vad man menade eller ej, thailändare nickar alltid vänligt hursom) 

På det korta flyget mellan Stockholm Arlanda och Moskva, som tar en timme och 50 minuter, serveras alla kaffe/the, smörgås, ngn yello och vatten/juice. Innan landning ser de om någon vill ha extra vatten. Alkohol är strängt förbjudet ombord.

Specialkost verkar dock inte kunna beställas. Jag är glutenallergiker och har kryssat i det vid beställning av resa men inte fått det någon gång. De har tyvärr inte haft något annat att erbjuda ombord. MEN. Vid två tillfällen har de rotat och letat fram snacks samt choklad. Det var otroligt omtänksamt av flygvärdinnorna/värdarna och det gjorde att jag klev av planet med ett stort leende!

Jag fick dessutom två extra bitar på vägen ut… 😁

Aeroflot får helt klart 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ i kundbemötande!

Men bara ⭐️⭐️⭐️ stjärnor för maten som var god, men inte kunde ätas av alla.

En chokladbit i rätt ögonblick kan göra en sååå glad!


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s