Sommarfeeling – varje dag!

Ni vet hur Sverige vaknar till liv varje vår och blommar upp under sommaren? Alla människor går runt och ler och det är en slags förväntan som ligger och vibrerar i luften… så känns det här. Varje dag!

Solglasögon, prickig sommarkind, en glass i näven och doften av solkräm omger luften. Läpparna smakar lätt av saltvatten och du funderar över hur många Pad thai du ätit den senaste tiden egentligen…

Nu börjar högsäsongen närma sig och vi möter nyanlända förväntansfulla (och bleka!) semesterfirare. Stränderna börjar fyllas med glada barn som gräver timtals i den mjuka och varma sanden.

Själva har vi besök av en vän från Sverige som ska vara nere en månad. Vi äter gott på stranden och njuter av solnedgången tillsammans med barnen.

Thailändarna ler och bjuder in till restauranger längs hela strandvägen som är kantad med massageställen och turister. Det är en lugn och skön atmosfär fast försäljare då och då stannar till och frågar om man vill köpa sjalar, smycken eller annat. Men de är coola och inte så ”på” utan nickar och accepterar ett nej och går vidare.

Vi stannar till och pratar med en svensk familj som har sin sista dag här. De är nöjda, glada och kan tänka sig att bo här några månader om året. Pappan får testa vår fat bike som väcker mycket uppmärksamhet var vi än går… Och det roligaste av allt; Anna-Karin hade minsann läst den här bloggen! Det gillar vi. 😃


Härligt besök från Eskilstuna!

#thailand #houseinphuket #husiphuket # husikamala #rentahouse #phuket #kamalabeach #sanuk #svenskaskolanithailand #houseinkamala #flyttautomlands

Annonser

3 kommentarer Lägg till

 1. Eva Nörringet skriver:

  Helt rätt, så är livet här i Kamala på Phuket, alla är underbart snälla tthailändarna är ettt helt otroligt fint land och världens finaste folk!

  Gilla

 2. Eva Nörringer skriver:

  Det blev lite fel i texten, sorry! Tthailand är ett underbart fint och vänligt land. Kamala Beach är en av de bästa eller bästa beachen på Phuket, kram på er alla!

  Gilla

  1. husikamala skriver:

   Håller med till 100%!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s