Vår blogg om Thailand

Det är helt sinnessjukt roligt, att dagligen få respons av folk på stranden, restaurangen eller via nätet, som berättar att de följer den här bloggen.

Janne mötte någon i Bangkok, jag pratade med några random människor på stranden och flera av våra gäster som checkat in i husen följer våra ord. Det blir liksom på riktigt, och man får ansikten på folk som faktiskt tycker att det är jäkligt inspirerande det vi gör. Ordet #tacksam dyker än en gång upp… tacksamheten över att vara här, just nu, göra det vi gör och att vi vågade ta chansen när den kom – att leva vårt liv på våra villkor. Tacksam över alla spännande möten med olika människor som korsar vår väg, som berättar hur de tidigare har eller idag driver verksamheter här, som varit med om tsunamin, som testat livet här i många år och sedan valt något annat. Olika livsöden som motiverar, inspirerar och berikar en.

Tack fina människor för att ni är öppna och delar med er av era liv, rör oss, lär oss och vill vara en del av våra liv (vare sig ni är medvetna om det eller ej!).

#tacksam. För vareviga dag som vi har möjlighet att vara här.

Annonser

2 kommentarer Lägg till

 1. flurpme skriver:

  Kul att träffa er på stranden igår!
  Vi kanske ses nästa år igen!
  Önskar er ett stort lycka till!
  /Ann

  Gilla

  1. husikamala skriver:

   Tusen tack! Detsamma, jättekul att träffa gamla Kamalare. =) Hoppas att vi ses igen och får höra mer från er tid här. Må gott!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s