NaKa Market, Phuket town

Det här är en riktigt bra marknad med rent betonggolv, så på med ett par sköna skor, för här kan du verkligen göra fynd!

Det uttalas Nak-haa Market… ”Nacka Market” som vi testade visste visst ingen vägen till, Hahaha. Priserna är bra och utbudet brett. Du hittar allt från mat, frukt, barer, musikprylar, väskor, konst, accessoarer, kläder, skor, hantverk och till o med husdjur som ormar, katter, hundar, möss och marsvin här.

Marknaden har plåttak vilket gör att du kan shoppa loss oavsett väder. Det blir dock ganska varmt också, så ta på tunna och luftiga kläder.

Det hålls öppet lördagar och söndagar och idag var det alldeles lagom med folk, och ganska många svenska röster hördes i vimlet.

(På bilderna har jag försökt att fota så få människor som möjligt med tanke på att försöka respektera andras privatliv)

Vi avnjöt goda frukt-shakar för 45 baht (ca 11 sek) och potatissnurror med chips för 20 baht (5 sek). På vägen ut tog vi några små kycklingspett för 10 baht styck (2,50 sek). Allt smakade mycket bra!

En taxi från marknaden tillbaka till Kamala Beach kostar 800 baht enligt alla prislistor. Barnen ville åka tuk tuk men det fanns inga så vi bestämde oss för att hitta en taxi som tog oss hem för 600 baht (150 sek). Bara för att, som en kul grej. Fyra nej senare hittade vi en chaufför som accepterade, och vi var glada och nöjda i baksätet. Win-win.

Besök den här marknaden – du kommer att gilla det!

www.houseinphuket.netNaKa Market NaKa Market in Phuket town!

Annonser

2 kommentarer Lägg till

 1. Kicki Johansson skriver:

  Hur har det gått med denguefebern?

  Gilla

  1. husikamala skriver:

   Hej Kicki,

   Det har gått bra med Jannes denguefeber, han var i riktigt dåligt skick 14 dagar och och sedan tog det ytterligare några dagar att bli helt reko. =D Men nu så!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s