Thai airways

Vi har flugit med olika flygbolag mellan Thailand och Sverige nästan varje gång.

Den här gången landade det på Thai airways och det första som slår en är att sätena är riktigt sköna och välformade.

Maten var ok, köttet var väldigt mört i grytan och räkorna i förrätten var riktigt goda. Vi saknade små påsar med salt och peppar som man brukar få med andra flyg, om man ska gnälla lite. Hehe… Men. Det här är första flyget, förutom med Tui, där specialkost (gluten) fungerat! Det var väldigt skönt. Och fint att till och med få glutenfritt bröd. De kommer med lagom mellanrum och serverar dryck och kaffe och allt ingår i priset.

Personalen ombord talade bra engelska vilket är skönt och förenklar, samt att deras varma leende får stora pluspoäng!

Det fanns bra nya filmer att välja på för både barn och vuxna, hörlurar, täcke och filt ingår. Givetvis var nackkudden med hemifrån för att undvika nackspärr. Vi hade tre säten på två personer så det fanns gott om utrymme att sträcka ut sig på.

Vi missade att ta åksjuketabletter Postafen innan så jag sov inte hela, men säkert 6 av de 10,5 timmarna som direktflyget tog. Dotran slog på stora trumman och sov 9 timmar i sträck, åt pyttelite mat och somnade sedan om en timme till… det märks vilken livmoder hon kommer ifrån – jag kan somna i princip när som helst och hur som helst om jag önskar!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s