Bjud på dig själv!

När man är öppen och bjuder in till samtal träffar man alltid sjukt intressanta och trevliga människor, både på hemmaplan och på resande fot.

När vi hoppade på tåget från Eskilstuna mot Arlanda hjälpte en tjej, som reste med sin 7-årige dotter, oss med våra väskor. Vi halkade såklart in på vart vi skulle med vår stora packning och det visade sig att även hon och familjen inom en månad skulle åka till Thailand!

Vi försökte hitta fler kopplingar och tog upp Facebook och upptäckte att vi hade två gemensamma vänner.

Våra döttrar var lika gamla och sociala (läs; pratsjuka!) som oss och fann varandra direkt. De turades om med spelen på sina iPads och tjattrade i ett. Hela resan upp till Stockholm gick hur snabbt som helst och det slutade med att vi ska försöka ses i Kamala om några veckor. Fantastiskt roligt!! Jag ser fram emot en middag på stranden, plaskande i vår pool och mera snicksnack.

På flyget bredvid mig satt ytterligare en trevlig tjej, som skulle semestra i Kamala några veckor. Det var roligt att lyssna till hennes berättelser om jobb, studier och framtidsplaner. Vi spånade om träningsresor och delade en taxi från flygplatsen.

Sammanfattning: Prata med folk när andan faller på – det berikar livet och du lär dig alltid något nytt! Nya bekantskaper kan bli vänner för livet och ge dig fler spännande upplevelser än du kan ana, när du inleder med en vänlig nick eller ett ”hej”.

Det är upp till dig – världen står redo framför dina fötter. Är du redo att ta emot den?

Samla på fina människor!Samla på fina människor! Ett samtal med rätt person kan förändra ditt liv… Foto: Pixabay

Annonser

En kommentar Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s