Laemsing Beach

Det här är en perfekt utflykt, några minuter från Kamala Beach.

Laemsing Beach är en liten strand där det oftast bara finns några andra människor då enda vägen hit är med båt. Marken som finns bakom stranden är privat och får ej korsas då det sedan 6 år pågår en tvist om hur den skall användas eller ej mellan markägare och någon annan (uppfattade inte allt).

Laemsing Beach är lugn, vacker och trippen med longtailbåt är enkel. Nere på stranden förhandlar du pris för tur- och returfärd och det brukar landa på mellan 400-1200 baht! Haha… det beror på hur bra du är på att pruta och vem du talar med. (Kom ihåg att pruta med ett leende och en stor portion humor, respekt och vänlighet – då går det allra bäst!)

På stranden finns en riktig restaurang till vänster och längst till höger finns Aod [odd] eller Otto som hans italienska vänner kallar honom. Här köpte vi galet goda och ganska stora kycklingspett och räkspett för 100 baht styck (ca 25 kronor styck). Till det serverades fruktfat och grillade bakpotatisar. För 250 svenska kronor blev alltså 3 vuxna och 3 barn mätta i en paradismiljö.

Vi satt på stranden på en bambumatta och det kändes som en exotisk picknick!

Otto diskade i vattenbrynet och hängde skärbrädan på tork på en gren. Han var väldigt positiv, trevlig och bra på engelska. Han berättade att vi kunde förboka mat och turer hit om vi ville, och det nappade vi genast på! Om några dagar åker vi hit igen och har en avskedsmiddag för våra svenska gäster i solnedgången.

So long!

Laemsing Beach www.houseinphuket.netLaemsing Beach, Phuketwww.houseinphuket.netLaemsing Beach is beautiful!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s