Trash hero

Såg ett inlägg på Facebook från en tjej på en Thailands sida. Där skrev att hon deltagit i en strandstädning och nämnde Trash heros… självklart blev vi intresserade! Text: Kamilla Hallkvist

Gled in på deras Fb och fick kontakt med Susan som är kontaktperson för Trash hero Phuket. Vi började prata på messenger och helgen efter åkte jag och dottern med våra vänner Petra & Ebba för att hjälpa till att städa vår första strand.

Fick reda på att Susan är ensam om att driva gruppen här i Phuket och bestämde mig för att försöka hjälpa henne så mycket som möjligt. Just nu frågar jag runt på restauranger om de kan tänka sig sälja deras vattenflaskor (som är bra för naturen!) där de då går med på att fylla upp flaskan med gratis vatten till alla som kommer förbi med en sådan.

Vi jobbar även med att dra ner på användningen av sugrör som är helt hysterisk här i Thailand… man får ofta till och med två per person!

Det ska bli spännande och se vart detta slutar, det känns kul att göra något nytt och samtidigt gynna landet och miljön man bor i.

Trash hero på Facebook

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s