Spännande mat i Rawai, Phuket

Vill du välja och vraka bland färsk fisk och skaldjur som tillagas efter dina önskemål?

Då ska du bege dig 45 minuter från Kamala, mot Phuket town och ända till Rawai. Här finns Rawai seafood Market med havets alla läckerheter uppradade. Du pekar och säger hur mycket du vill ha av varje och väljer sedan en av restaurangerna som mot en liten avgift tillagar maten åt dig.

Vi valde stora räkor som grillades, en red snapper (stor rosa fisk) som stektes med vitlök och peppar, musslor som gratinerades med ost och paprika samt bläckfisk som friterades. Till det tog vi kokt ris och dryck.

Kul upplevelse och god mat!

På TripAdvisor:

https://www.tripadvisor.se/Attraction_Review-g297934-d8780388-Reviews-Seafood_Market-Rawai_Phuket.html?m=19905

Rawai seafood Market

Rawai Seafood Market Seafood Phuketwww.houseinphuket.netFisk och skaldjur i ThailandHus i KamalaTips till turisterUtflykt PhuketSeafood in Phuket Marknad i RawaiSkaldjur i ThailandSeafood RawaiSeafood PhuketRawai, PhuketUtflykter PhuketPhuket town

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s