Bang Tao beach på Phuket

on

Nu har vi haft strålande dagar med solsken och någon enstaka skur då och då. Temperaturen har legat på härliga 32 grader ungefär.

Igår tog vi en dag helt ledigt och åkte karavan 10-15 minuter norrut till Bang Tao. Här finns fantastiskt lyxiga hotell- och husområden som vi kikade på.

Stranden är Phukets längsta med sina stolta 8 kilometer. Vi parkerade oss lite söderut/mitti och njöt av det ljumna havet. Norrut var det nämligen röd flagg med enorma vågor varför vi sökte oss lite längre ner där det gick bra att bada.

Vi hamnade på en skön restaurang där det spelades reggae och åt god mat.

Barnen hyrde en jättestor uppblåst gummianka (badleksak) för 100 baht som de roade sig i timmar med.

Vi äskar verkligen sommarmånaderna här i Thailand då det är sååå mycket mindre folk på stränderna. Allt har en skönare och mer genuin stämning.

Butikerna här har faktiskt lite annorlunda utbud mot shoppingen i Kamala. Mammorna hittade till exempel fantastiska långklänningar/tunikor, som kommer att användas friskt vid varje tillfälle som ges! De fanns i alla färger och mönster som kan tänkas och man ville ha en av varje. Minst! Försäljaren började på 2000 baht och ville släppa dem för 1000 baht styck… men vi fick ner dem till 650 baht vid köp av 5 stycken. Så värt.

Åk hit!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s