Ett år i Thailand

Tiden går snabbt när man har roligt! Vips var det första året över och vi stiger in i nästa fas av vårt äventyr.

Efter en skön sommar i Sverige med dundervärme, semester och möten med nära och kära, har vi återvänt till arbetet med uthyrning av semesterbostäder på Kamala beach, Phuket.

Vi har under året fått många erbjudanden från husägare som vill att vi ska ta hand om deras hus och hyra ut dem då de inte är här. Under hösten kommer vi att sitta ner och se över vilka nya alternativ som ligger framför oss och vilka som passar vår portfolio och vår affärsidé. Vi kan avslöja att det kommer att bli händelserikt och förhoppningsvis kan vi snart berätta mer om våra planer för kommande säsong… Några objekt plockas bort, andra satsas det stort på och blir allt som tänkt har vi nya häftiga saker på gång.

Eskilstuna Kuriren haffade oss och gjorde en trevlig uppföljning av sitt förra reportaget i den lokala dagstidningen strax innan avfärd. En superfin bild fick de till, som prydde hela omslaget på Andra delen. Hur kul som helst!! Wooohoo.

Som vi berättade för dem har det varit både ett omtumlande och spännande år utomlands. För barnen har det varit en stor omställning att flytta till ett nytt land, åka ifrån alla sina kompisar och gå tillsammans på en liten skola.

Både vuxna och barn har haft dalar när man känt sig ensam och saknat sina närmaste. Några av oss har pendlat på grund av jobb mellan Sverige och Thailand. Men det har också varit en tid av nya erfarenheter, god mat, makalös natur och äventyr både företagsmässigt och privat. Ett år av nya erfarenheter och spännande möten.

När vi landade här för dryga veckan sedan, var alla mer förberedda och allt har fått en lugn start. Det är mer ”hemma” nu och vi vet ungefär vad vi kan förvänta oss. Och det är verkligen ett helt annat slags liv här än i Sverige.

Till exempel kan man följa med klasskompisen en helg till Malaysia eller åka bambuflotte på spännande vatten när man är på klassresa. Man åker motorcykel vart man än ska och äter mat på restauranger som inte ens skulle få ha öppet i Sverige. Solnedgångar, monsunregn och herrelösa katter vi matar, skapar minnen som för alltid kommer att finnas i våra hjärtan.

Vi älskar Kamala!

Eskilstuna Kuriren skrev ett riktigt fint reportage om oss. Tack för det!
Vi poserar på omslaget av Andra delen i den lokala dagspressen.Vi poserar på omslaget av Andra delen i den lokala dagspressen.

Svenska bär i stora lass!

Vi har njutit av svensk mat i stora lass!
Att träffa sina älskade vänner är det mest värdefulla av allt.
Susanna och Kamilla hann till och med en kväll på stan tillsammans!

Julia softar på Kamala beach!
Julia softar på stranden…

 

Skönt strandhäng har man året runt här.
Skönt strandhäng har man året runt här.

Hyra hus i Thailand

Svenska skolan i Thailand

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s