Fotboll i Kamala

Äntligen har vi hittat ett fotbollsteam som killarna (mer eller mindre frivilligt!) har gått med i.

Eller ja… gått med i är kanske att ta i, men de var i alla fall där för första gången idag!

Klasskompisarna Theo (11 år), Oscar (11 år) och Elias (10 år) var där tillsammans. Alla tre älskar att spela Fortnite och behöver röra på sig däremellan (och med lite lagom hot om mindre tv-spelsspelande framöver om de inte följde med!) fick vi med tre (halv-) peppade killar.

Alla andra barn utom våra var thai (Oscar är halvsvensk/thai) vilket gjorde att de inte kunde kommunicera på samma språk, men det gjorde inget. Det var ändå mycket svett, skratt och stora glada leenden den mesta tiden av träningen.

Hit kom alla barn på moppar med en sisådär fyra kids på varje. Vi var de enda föräldrarna som hängde kvar medan alla andra barn blev avsläppta eller kom dit på egen hand, superglada och taggade!

Gräsplanen var stor och fin och träningen skulle ha börjat klockan 17 men började 17.30 då tränaren ringde 17.10 och sa att allt var framskjutet en halvtimme… a la thai style.

Ledare är Imron som är en duktig företagare i Kamala med många strängar på sin lyra. Han är känd för att leverera bra och ha långa affärsrelationer och erbjuder bland annat trädgårdsskötsel och måleriarbeten. Imron äger även en utomhusbutik med växter, blommor och träd, vilket ju går perfekt hand i hand med hans andra sysselsättningar.

Fotbollen är gratis och det är träning alla dagar i veckan med undantag av måndagar.

Under träningens gång droppade det in fler och fler pojkar och det slutade med hela 25 barn mellan 9-14 år. På helgerna brukar de tydligen kunna bli upp mot 40 stycken.

När mörkret föll tändes starka strålkastare som lyste upp planen så att spelet kunde fortsätta.

En riktigt finfin dag blev det!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s