Kamala Muay thai gym

Hos Mr. Air får vi svettas och känna att vi lever!

Kamala Muay thai gym drivs av Mr. Air och hans söner sedan 8 år. Stället är ganska stort, utomhus med plåttak och väggar på kortsidorna. På långsidorna är det helt öppet vilket gör att det vissa dagar kan fläkta liiite i alla fall.

Först börjar vi alltid med att smörja in armar och ben med liniment (som tigerbalsam fast i oljeform). Efter det värmer vi upp genom att springa 10 varv i salen, hoppa på tre stora däck som är olika hårda samt att stretcha våra gamla, stela kroppar. Händerna lindas, fötterna får en slags kort stödstrumpa och boxningshandskar provas ut.

Efter det håller vi på med grunderna och lär oss nya sparkar och slag var och varannan gång. Det är svårt, galet varmt och väldigt roligt! Mr. Air är pedagogisk och lär ut bra till både nybörjare och proffs. Och tro mig… vi är trötta efter träningstimmen.

Thai boxning är verkligen en allsidig träningsform – det är kondition, styrka, balans, koordination och fokus i ett. Det blir dessutom många skratt och en del frustration när man vill kunna och orka mer än man gör som nybörjare i hettan.

Sjukt roligt! Rekommenderas verkligen.

Ibland äter vi så här nyttigt…
Det kallas AFTER TRAINING.
Kamilla Hallkvist, Mr. Air, någon annan och Susanna Perämäki.
Annonser

2 kommentarer Lägg till

 1. Vivi skriver:

  Var hittar ni god pizza i Kamala?

  Gilla

  1. husikamala skriver:

   Hej Vivi,

   Det finns många goda pizzor i Kamala, men på main road (mittemot Tesco/Lotus) finner du Pim’s place med garanterat de största pizzorna och dessutom med tunn och god botten. De har även hemkörning.

   The pizza company i Bang Tao har väldigt bra pizzor (med inbakad ostkant om man önskar). Dessa kan beställas på nätet och levereras till din adress.
   https://1112.com

   Häromdagen åt vi pizza på Il Gardiano som också slank ner! Ligger på Ban Hua kuan road, från FantaSea emot och förbi Svenska bageriet.

   Då har du tre väldigt olika, men goda, pizzaalternativ att välja på. Berätta gärna vad du tyckte sen. Lycka till!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s