Så var Kuala Lumpur

Från flygplatsen tar det 28 minuter med expresståget till KL Sentral. Väldigt smidigt och kostade 80 ringit för en vuxen och ett barn.

När man åker från varma Thailand till varma Malaysia tänker man ju typ en tandborste, pass och några lätta ombyten. Men kom ihåg att det är iskallt på flygplatsen, flygplanet, köpcentrum, taxi och tåg! Vi har aldrig frusit så mycket någonsin, som på denna resa. Ha, ha, ha…

Vi checkade in på hotellet och gjorde iordning oss, och tog en taxi till Petronas Twin towers. Köpcentrumet var gigantiskt och vi strosade, fikade, shoppade, åt sushi och såg en bio medan vi mumsade popcorn i (den iskalla!) biosalongen.

Att åka taxi är billigt och väldigt kul, då alla talar bra engelska, till skillnad mot i Thailand. Vi fick höra skvaller om kungahuset, om landets historia och om chaufförens liv. Mycket underhållande! Trafiken var annorlunda med mycket bilar och få moppar, om vi jämför med Thailand.

Det blev en fantastiskt mysig dag i Kuala Lumpur!

Ser ut som leksakspengar!
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s