Om

Family One

Kamilla Hallkvist – Inredningsfashionista som sålt allt hon äger och har för att kunna göra verklighet av sin dröm. Hon har tjänstledig från sitt arbete på kommunen med ensamkommande flyktingbarn. Kamilla är bra på att planera och genomföra saker (förutom de saker som hon sätter Samuel på). En dold talang är att hon bakar fantastiska tårtor till barnkalas och andra festligheter.

Samuel Hallkvist – slutade sitt arbete på Volvo efter 17 år för att kunna göra den här resan. Älskar att grilla och är duktig på att spika och hamra. Han har alltid ett trädgårds-, bygg- eller annat projekt på gång. Samuel är mycket noggrann och planerar gärna saker in i minsta detalj. Åker han någonstans googlar han gärna och sitter och tittar på kartvyer över området, så att när han väl är på plats leder alla raken vägen till målet.

(Samuel var på plats första året men valde att stanna kvar i Sverige år 2.)

Theodor Hallkvist – en kille som älskar fotboll, att hoppa studsmatta och jaga pokémons. Han följer gärna med sin far ut på en fisketur så ofta det bara går.

Julia Hallkvist – är en 12-åring som älskar dans, mode och musical.ly. Man kan ibland tro att hon skulle ha svårt att leva utan sin iPad och iPhone. Julia älskar att göra slime och sitter gärna i timmar och mojjar runt med den. Men numera bara utomhus, då mamma Kamilla annars får nippran.

 

Family Two

Susanna Perämäki – Läs- och skrivtokig kvinna som gärna lagar mat och umgås med vänner. Hon är svag för långklänningar och hittar hon en som hon faller pladask för så bara måste de med hem. Hon samlar även halvt omedvetet på ramar i olika storlekar och färger… och Janne undrar fortfarande varför.

Jan Perämäki – Affärsutvecklare som alltid drivit egna företag och älskar projekt och start ups. Han gillar att skjuta lerduvor och är över lag en mycket aktiv person. Även när han själv tycker att han är lugn så är han oftast inte det. Janne är social som få och fastnar alltid i samtal med människor, både sådana han känner och som han träffar för första gången. Jannes livsfilosofi är att allt ordnar sig.

Miranda Johansson – är en hästgalen 15-åring som älskar film och serier. Hon är så där lagom tonårstjurig ibland men det blåser snabbt över. Miranda är väldigt klok och den som är mest ekonomisk i familjen. Hon har ofta bra lösningar från början på saker som familjen märker i efterhand. Miranda är en flexibel person som kommer överens med de allra flesta i sin närhet.

Amelie Perämäki – nybliven 15-åring med otroligt konstnärliga talanger och kan skapa något annorlunda av vad som helst. Hon kan sticka, virka, måla naglar i häftiga mönster och är dessutom begåvad med en fin sångröst.

Elias Perämäki – ska enligt honom själv bli tv-spelsproffs men gillar också att gå en pokémonrunda eller spela ishockey. Den här killen har en vilja av stål men är samtidigt mycket känslig. Elias älskar att bada, snorkla och är ett fantastiskt mattesnille, precis som sin far.

Calissa Perämäki – Familjens yngsta medlem som hjular hela dagarna långa men numera även  dansar mer än de flesta (inspirationen hämtad från Julia i Family One). Calissa är en teaterapa som klättrar, hoppar, spexar och har haft en grym motorik sedan hon var väldigt liten. Hon är en orädd och rolig tjej som verkligen vågar ta för sig.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s